Ka-Ching

Sunday, 2 February 2014

Rosakkah Samsung S3 ku??

Assalamualaikum...
Lama x tulis apa2 dalam blog ni...Hari ni online guna laptop..so boleh la taip2 sikit..huhuh..kalau guna handset mmg jarang sangat la buka blog sendiri...stalk blog orang jer memanjang..hahaha...

Actually malam semalam aq stress sangat2...Dah la penat...Handset pulak tiba2 problem gila..Adeiii...Bgini ceritanya...Wifi dah la 3 minggu problem..Handset asyik suruh update ja..So bila wifi xda,update tu kesudahannya asyik fail ja..Bila semalam wifi dah ada..aq pun try la update...follow ja apa yg di suruh..lepas tu muncul la image hijau android tu kan..Aq letak la handset di bilik and pastu keluar pegi bagi anak makan...Bila tengah suap2 anak,adik ipar pakai telefon rumah kejap..So..wifi pun terganggu la...Bila check handset dalam bilik,muncul dah Logo Samsung tu..And lampu biru pulak on..So,ingatkan knapalah kan..Aq biar ja dulu..Tapi sampai berejam bgitu jugak..Hubby suggest la bagi off dulu..then on balik..Aq cuba..Still sangkut dekat logo samsung..perghhh....Sengalnyaaaa..Try cabut bateri,pasang balik...macam tu jugak...Apa masalah sebenarnya ni...huhuuhuuu.....

So begitulah kisahnya..Bila xda handset,online guna laptop boleh lagi..tapi call,msg,wassap..mcm mna....haruuunyaaaaa...mau contact hubby pun payah...Macam mna ni..Ada ka yang menglami nasib yang sama mcm aq...??Apa korang buat ya?Hantar kedai?tapi bnyk kot gmbr2 peribadi dalam memori telefon tu...uhuuu...
Skang ni aq suruh hubby pass handset aq pada abg aq..hopefully dia boleh kasi bagus..Mana aq nak cri duit beli handset baru weyyy....wuwuwuwuwuw....(-.-')

k lah..hopefully pakai lappy rajin la aq update hendaknya...fuh..fuh..hahah...



No comments:

Post a Comment