Ka-Ching

Tuesday, 29 October 2013

Ceeranoh giveaway..Weeee~~~

Assalamualikum..

Masuk ke empat kali aku taip entry ni..aku x taula apa problemnya..blogging guna mobile la ni..haihhh..malas mau bukak laptop sbb anak pn tumpang menaip sekali..Nasib badan..hiewhiewhiew~~

hari ni aku mau kongsi dengan korang pasal giveaway yang di buat oleh blogger kesayangan ku.. http//ceeranoh.com ..Apa giveaway nya..something yang sangat comfy..wiwiwiw..yesss..aku ada usha instag sis ceera jgk..And dia post produk ni..Teringin mau cuba..So bila sis ceera buat giveaway..harusla join..kot2 menang boleh pakai time workout..kahkah..Almaklumla..aku sekarang ni dalam proses mengshapekan balik badan..rasanya bila pakai produk ni selesa la sikit mau workout...eh apa produk tu...?? Klik sini.. https://m.facebook.com/bra.love.bra

Haaaaa...pegila terjah...murah ok..rm90 dapat 3 helai..berbaloi..bra ni pun sesuai utk ibu yang breastfeeding anak...wah..wah..boleh beli dekat akak kepada kak ceera...ni info dia: :




genie bra....wiwiwiw..warna warni weh...nampak comfy gila kan..

So..korang..wish me luck kayh..mana tau boleh menang..boleh pakai utk workout and breastfeed..bestnyaaaaaaa~~


ni packaging dia...ambik dr instag kak ceera kita..hehe..


diakhiri dengan gmbr zaman gemuk ku dan gmbr terkini..nampak kan.part muka paling  ketara chuolls...ni workout hari2 punya pasal la ni..hihihi...k..dah..dah..bye~~

No comments:

Post a Comment