Ka-Ching

Monday, 16 September 2013

New Family Member

Assalamualaikum....
Entry sebelum ni aq bagi teaser pasal baby kan..kan..So hari ni aq bg gmbr full si baby girl ni..aq xtau lg nama baby..hari ke7 nnti d umum la oleh ibu and aby nya..kan..So baby ni adalah anak kepada abg kedua aq en.jackORadi and Puan Lisa merangkap kakak ipar aq..selamat datang ke dunia parenthood both of you...best kan dah hidup bertiga...love korang bnyk2..nanti hari sabtu aq terjah sna..x sabar mau gomol si baby tomey...yeyyy..tunggu kedatangan ku..:-)

Friday, 13 September 2013

Teaser--->Baby girl baru

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...kami ada baby baru...anak siapa ae..?hihihi...nnti kalau aby ngan ibunya dah publish gmbr,baru kita buat entry baru ya..cuba tengok skit2 teaser muka baby tu?muka siapa la agak2nya...comel tahap melampau..ahak...teka la..teka la...♡


love you baby...

Sunday, 1 September 2013

September yang sedih

Assalamualaikum...
2september...hari pertama aq mengajar pada bln september...knapa title entry aq sedih jew ni???Sebenarnya hari ni aq kna berdepan dgn student aq yg baru khilangan ibu...Dia sblm ni pelajar yg pnh aq jerit2 sbb becok tak hengat..huhu..tapi kan..hari ni,dia nampak sugul..nampak blur..muka dia nampak sedih je...bila dia gelak2 senyum2 dgn kawan2 terpancar jugak kesedihannya..baru tahun 2 dah kehilangan mak..hari khamis baru2 ni kot..sama2 la kita sedekahkan Al-Fatihah..dia ada adik kecik baru pra..umur 6 thn..huhuk..masa mak dia pegi tu kata husband,dia x tau apa2..dia siap tidur lagi dekat maknya...sedihkan..huwaaaa..hubby kan imam..so kalau ada org meninggal kat kg ni..slalunya mmg terlibat la secara lngsng pengebumian tu..so..dia pn x sanggup tengok anak2 arwah..hmmm...sedih ok....tapi ayah kpada student aq ni mmg seorang yang tabah..arwah dah mmg sakit sblm ni..mmg lemah dah..suaminya la yg urus arwah dan anak2...seorang cikgu jgk sbnrnya...setia dan syg dia dekat arwah isterinya...smoga Allah memberikan kekuatan dan kebaikan buat si suami...susah nak jumpa suami penyayang mcm tu..k..tu jer la...by the way..nak bgi tau anak murid aq tu ada iras2 anak abg aq...comel sangat...Doakan dia jadi anak soleh dan jadi lelaki yang penyayang mcm ayah dia ya....salam...