Ka-Ching

Wednesday, 29 May 2013

Review bedak arab part 2

Assalamualaikum..
Entry sblm ni buat review pasal bedak ni jgk..tapi muka just pakai bedak tu saja without any makeup..skang ni nak bg tengok hasil bedak arab plus full make up..aq bukan la msk andam handalan..just suka menconteng2 muka..so...bleh la tengok hasil nya ya...hihihi...semua gmbr ni dr lighting yg berbeza-beza...so..berminat?hehe..hrga rm50 including postage..bedak ni x perlu d pakai dengan foundation..jgn cuba2...x sesuai..compact powder lain pn x blh campur dgn bedak ni..just dap bedak ni sahaja guna sponge khas yg d lembapkan..sponge tu dtg skali kalau korang beli bedak ni..and code warna yg aq pakai ni cherrypink..ada bnyk warna lg yg blh korang pilih..so..itu saja la kan..k..selamat mencuba...(=

No comments:

Post a Comment