Ka-Ching

Thursday, 30 May 2013

Ain dan azzalea

Assalamualaikum...
Rajin dtg lagi..hehe..hari ni aq nak update gmbr puteri2 wncik mujahid...dah lma x letak gmbr mereka...skang ni sorang dah mula pandai lukis2 makhluk...kira lukisan dia skang dah ada rupa la berbanding dlu..garis2 jer..yang sorang lagi dah nakal and bertambah aktif...asyik gerak x pandai diam...dah mcm2 dah dia celoteh..hanya dia and alien lukisan kakaknya jer yg faham..kalau dah jmpa buku..lagi lawak..trus nak membaca...oh..lupa..c kakak jugak dah pandai bercerita..mcm2 crita dia..lawak gila..satu rumah terhibur bila dia berceloteh..hihi..mummy love both of you..walaupun hari2 mummy jerit2...tapi mummy sayang sangat tau dengan korang...mummy cuma mau kamu jadi manusia berguna...(= ♥








1 comment: