Ka-Ching

Thursday, 30 May 2013

Ain dan azzalea

Assalamualaikum...
Rajin dtg lagi..hehe..hari ni aq nak update gmbr puteri2 wncik mujahid...dah lma x letak gmbr mereka...skang ni sorang dah mula pandai lukis2 makhluk...kira lukisan dia skang dah ada rupa la berbanding dlu..garis2 jer..yang sorang lagi dah nakal and bertambah aktif...asyik gerak x pandai diam...dah mcm2 dah dia celoteh..hanya dia and alien lukisan kakaknya jer yg faham..kalau dah jmpa buku..lagi lawak..trus nak membaca...oh..lupa..c kakak jugak dah pandai bercerita..mcm2 crita dia..lawak gila..satu rumah terhibur bila dia berceloteh..hihi..mummy love both of you..walaupun hari2 mummy jerit2...tapi mummy sayang sangat tau dengan korang...mummy cuma mau kamu jadi manusia berguna...(= ♥








Wednesday, 29 May 2013

Review bedak arab part 2

Assalamualaikum..
Entry sblm ni buat review pasal bedak ni jgk..tapi muka just pakai bedak tu saja without any makeup..skang ni nak bg tengok hasil bedak arab plus full make up..aq bukan la msk andam handalan..just suka menconteng2 muka..so...bleh la tengok hasil nya ya...hihihi...semua gmbr ni dr lighting yg berbeza-beza...so..berminat?hehe..hrga rm50 including postage..bedak ni x perlu d pakai dengan foundation..jgn cuba2...x sesuai..compact powder lain pn x blh campur dgn bedak ni..just dap bedak ni sahaja guna sponge khas yg d lembapkan..sponge tu dtg skali kalau korang beli bedak ni..and code warna yg aq pakai ni cherrypink..ada bnyk warna lg yg blh korang pilih..so..itu saja la kan..k..selamat mencuba...(=

Friday, 24 May 2013

Review bedak arab

Assalamualaikum...

Lma x update blog..huhu..hari ni nak update la ya..hehe...
Aq dah bli bedak arab..semangat nak cuba sbb bnyk org kata best...so..jom tengok cubaan pertama ku..hahaha
Mmg best la..bila dh apply dekat muka kering kan..pastu pegang la muka anda..rasa natural sangat2..xda rasa mcm pakai bedak pon..so..apa lagi..dapat ka la segera ye..aq beli dekat dak fatin... bawah skali gmbr tu instagram fyyxcloset..so rerajin la terjah k..mcm2 ada..jam,liptint,bedak arab,shawl and bnyk lagi lah..ok..bye...=)

Monday, 13 May 2013

Ain 3years old

Happy birthday anak mummy..smoga jadi anak solehah..mummy love you so much..mmuahhh