Ka-Ching

Tuesday, 8 January 2013

Isnin..Klinik..Kerja..

Assalamualaikum..

Tajuk entry simple jer hari ni...Isnin(semalam) Bawak Alea ke klinik..Dah masuk 6 bulan hari ni.Kesian,dua kali kna suntik..Campak and Hep.B..Nangis jugak la dia tapi bukan pasal kna suntik tapi pasal posisi untuk kna suntik tu dia x suka..Habis kna suntik terus diam..huhuh..Lepas ni dia ke klinik every 2 month da..As usual,En.hubby x pernah miss hantar wifey kesayangan dia ke klinik..Sayang awk sangat2..bbhahaha

En hubby gambar...

Sebelum kna suntik..Happy..Tapi pas tu..huhuh..

Payah la pakai tudung pnjg bila kna bawak bby..Tudung senget2 dah..huhu..Kerja time..hehe
(Nmpk Kurus plak..huhu..Angan2 matjenin)

Isterimujahid


Friday, 4 January 2013

Kota Kinabalu Part 3--Lok Kawi Wildlife Park

Assalamualaikum....

Busy sampai x terupdate blog ini..Adoyaii..So,hari ni aq hapdet la sikit kn..Haishh...

Aq just mau share gambar2 our family ni time di zoo bulan lalu...(Agak2la,bulan lalu beb,baru mau post pic ni smua..bhaha)Xpa la kan..Janji aq happy..Yeeyy...(Uik..tetiba..Xda motif...)Tiket masuk RM10 Dewasa..kanak2 free..Tapi bgi warganegara la..Siap check IC lg,manatau warga brunei @ indonesia ka kn..Kalau mau ke sini dalam masa terdekat baik x pyh kot,terutamanya kalau ada anak kecik,sebab tempat ni tngah renovation sikit..Hari tu pegi x dapat tengok semua haiwan yang ada..Dissapointed sikit la jugak..

Ok,,view la gambar di bawah ni..Jeng3x..(=.=')

**Dua2 gmbr ni Time balik kna ambil..Muka smua dah penat..huhu

Busy urus anak..Ni rangka rhino..

gajah....

Gambar mcm rubbish..huhu..x pro la der...huhuh
Pak Belang..Aumm...
Bontot Pony..$@$*@&$$..Hahaha

X banyak gmbr..huhuh..Penat lar jalan2 di zo..MCm exercise kita d buatnya..Naik turun bukit..Huhu..Di zoo ni jugak ada kantin,harga makanan dia berpatutan...Ada jugak souvenir..So,bleh la beli..Aq beli T-shirt jr untuk Ain sehelai..K u jer pasal zoo.Bye..
Isteriencikmujahid