Ka-Ching

Monday, 17 December 2012

Kota Kinabalu Part 2 - Ada unsur2 seram..

Assalamualaikum...

Heehe..napa tajuk entry aq ada tambahan d hujung tuh..
mau tau..??

Ok,bgini ceritanya,sampai sja kami ke kota kinabalu,kami singgah di kampung isteri kepada adik my hubby..Biras aq la tuh kn...hehe..Area tamparuli,dekat2 dengan kawasan rumah terbalik tuh..lepas berehat and minum2 petang,Kak Anie(nama biras aq) dan suami sponsor kitorang bermalam di Grand Borneo hotel..satu bangunan dengan 1Borneo..So,lepas check in,dalam jam 9 malam,hubby tinggalkan aq and bebudak tu d bilik...Aq pun membusykan diri dok gambar view dari bilik tu..Tapi,image ni yang aq dapat..BTW,aq x la rasa gerun mana pon,anggap jer la gambar tu biasan dari kaca cermin hotel kan..So,enjoy the view of that hotel kat bawah..

ada nampak lain x gambar ni..huhuhu...bayang putih mcm pakai telekung+angkat something..





ready untuk kursus pulak..huhu

**Room service,mintak iron,agak lambat sampai ke bilik..Layanan dia ok..peramah2..Breakfast free...and delicious...overall,ok..comfy..and macam mau stay lagi lah pulak...huhuh..ok..Done...next cerita pasal kursus pulak..

Mujahidswife




No comments:

Post a Comment