Ka-Ching

Wednesday, 5 December 2012

Dah Dapat Kerja

Assalamualaikum...Alhamdulillah...

Baru2 ni aq ada duduk ujian Sahsiah guru di bawah kelolaan JAKIM Sabah..Alhamdulillah..Aq dah lulus ujian tu...Finally aq tulis jugak pasal ni kat blog..Ehem..Aq dah d terima menjadi warga pendidik KAFA under JAKIM...Yeyy...Syukur sangat..Dah ada job,dapat bantu ekonomi keluarga + menjadi tenaga pengajar bidang agama ni..Kan kalau jadi penyampai ilmu ni,bekalan yang kita bagi dengan anak didik pasti akan di spread lagi dengan anak2 akan datang,means pahala berlipat kali ganda la kan..lebih2 lagi bab2 agama..Syukur Alhamdulillah..Ilmu Al-quran dan fardhu Ain yang mak aq ajar aq dari aq mula menganal Alif ba ta sampai Al-quran dapat aq sampai kan lagi pada anak didik aq nanti..Semoga mak di limpahkan pahala berganda..Amin..Yang penting tanam dalam hati Ikhlas untuk menyampaikan..ok..oh,lupa plak..Aq nak ucap thanks kepada my husband,my parents,in-laws dan penyelia KAFA Tawau,Ust.Mohd Amin bin Nasir..



Secondly..huhu...10-12/12/2012 ni aq akan pegi Induksi Guru2 Kafa..Tapi si baby mcm mana..huhuhu..Dia kan breastfeeding...Dalam dilema..sebab jauh di kota kinabalu..So,hubby kna ikut+kakak Ain+alea jugak...So,sudah pasti aku akan tersangat busy waktu itu..Hopefully Hubby dapat la jaga kedua2 princess nya d rumah nenek nanti...*nasib baik nenek aq dok KK..Kalau tidak...huh...

3rdly aq just maw share gambar Ain jadi model pasar tanjung tawau...bhahahahaha..xtaw la mcm mana dia bley posing mcm tu..tengok di bawah..ok..done...Salam


model ikan masin pasar besar tawau..Bhhahahaha
Mujahidswife

1 comment:

  1. Assalam..kak..ujian dahsiah tu mcm mana ea.? n berapa lama pas duduki ujian tu baru dapat tau dapat keja ke x.? syukran :)

    ReplyDelete