Ka-Ching

Friday, 9 November 2012

10.11.12..Nice...

Aisyah yang duduk pakai tudung coklat,baju purple

Hari ni tarikh sangat2 comel @nd GempaQ..

Owh ya...Today jugak sorang kawan aq akan sah bergelar isteri...Dah masuk dunia baru lah ni ek...I-Syah Ahmad..hehe..Nama husband dia Yusuf..Wah..Kelas kau jah..Tarikh cantik ek...

TApi malangnyakan..Aq x dapat pegi..huwaaaa...Nangis guling2 atas katil...Encik husband tulah ada job untuk menikahkan 2 orang pasangan hari ni..Satu kat area kampung ni jugk,petang ni pulak di Umas2..SO,xkan la aq nak ikut dia ke umas2 pulak then terus ke bandar@batu 2,apas.(perjalanan hampir 3 jam..5jam pegi-balik).Penat tuw...huhuh..So,sorry dear..xdapat datang...Baby pun payah nak bawak kehulu-hilir..Kesian..Kecik lagi kan...Apa2 pun..
SELAMAT PENGANTIN BARU GENK...Hopefully korang bahagia hingga ke jannah...And,kelak di kurniakan cahaya mata yang soleh and solehah...


Atul--Sorry dear,gambar i copy from fb..hehe.
.xpa wa kan..cantek jugakk..heheh
Ok la..Dah terlanjur taip entry hari ni..Aq nak sekalikan la ucapan happy birthday buat kawan aq Atul..hehe...Selama hari jadi gurl...Smoga panjang umur and di murahkan rezeki...




















Done... :)
Mujahid's wife

No comments:

Post a Comment