Ka-Ching

Friday, 4 May 2012

Thanks To Uncle C Ain..^^


Bestnya....hahaha...

Mmg la korang bila baca mungkin akan kata...”ceeeehhhh....”

Tapi bagi preggy person mcm aq ni, aq rasa happy sesangat...haha..
Yala,aq rasa apa yg aq ngidam ni mustahil aq dapat melainkan aq naik kapal Terbang Air Asia..
Tapi mungkin dah rezeki baby aq,aq dapat jugak apa yang aq idamkan..yayyy.....
Mujur jugak adik ipar aq ngam2 pulang Tawau cuti semester ni..Dapat la aq order,and semalam aq dah nikmatinya..

Apa agaknya yup....Nasi Lemak Air Asia yang sangat sedap n menyelerakan..

sesape naik flight lagi,ble orderkan aq benda ni ka?huhu.....Cewdap larh.....


Credit to En.Zakiy@Beb...

uncle c Ain..

So,Sesapa yang maw berkenalan dengan dia,ni ha...Aq Paste gambar dia sekali...ehehe...Jangan marah arrr......Sedikit tentang dia..,dia student KUIN,umur dia 21tahun..Belajar perhotelan and persijilan halal*kalau xsilap aq la...baik gak orangnya...Ahaha.....Tapi aq xtaw ni status dia single ka @da berpunya..Kwang3x....

K la,tu jak entry aq kali ni..DONe!!!^^

No comments:

Post a Comment