Ka-Ching

Thursday, 5 April 2012

Lain di Rancang,Lain Yang Jadi....

ni pon masa kicik Ain
Ain masih kecik time ni...
Hmm...Semalam langsung x tulis apa2 etry...Ni semua d sebabkan kesulitann yang jadi hari tuw..hehe..Maw di jadikan cerita,sepatutnya aq n ain d bwk,pusing2 town oleh abi kesyayangan kami..Tapi malangnya,pada tengahari,anak gugurl tiba2 jr batuk n memuntahkan isi perutya....Habis satu rumah kotor...(*Rumah opah..)..Satu hal lagi kna bersihkan smua muntah di lantai..Kesian anak mummmy...Demam..Panas badan dia..

...We both love you Ain...
So kami (abi,mummy n ain) pun kluar jugak ke town (pegi eastern jr) untuk carik farmasi di situ..Dalam jam 5 la lebih-kurang...kami pegi jr farmasi,bagitau ain demam n batuk yang agak teruk....D bagilah ubat demam n batuk..Lepas tu bawak ain jalan2 round2 eastern..owh,sebelum tu kami ada pegi singgah Petronas untuk isi minyak,ain jerit2 mintak abi bbelikan belon..Belikan jugak la...hehe..Mungkin sebab warna dia kuning kowt,tu pasal bila ain dah dapat belon tu,dia xla berapa exited..Nduuu..Xdapat upload gambar dia sebab xda kadreader..Abi kata nanti  dia belikan..hehe...

Masa round2 eastern,singgah lagi beli TAKOYAKI...Wah...Sedappp......RM3.90 1box..hehe..Anak aq pun suka rupanya...wah..sakit2 pon citarasa x jatuh yew..makanan japan citarasa mu yew nak...Gantung la pulak bila da beli 1 box jek..Tapi time menikmati takoaki tu kmi d kreta dda..so x da la rasa maw pusing balik untuk beli llagi..nanti pegi eastern beli lagi la...yaiii....

Sedap kan...sesiapa yang blum pnah rasa,try la..aq x pesan yang pedas sebab mwa sharre dengan Ain..hehe

So,lepas tu terus jr pulang rumah..Sebab Ain xhbis2 batuk..Kesian tengok dia..X tahan sejuk Air-cond...Opah pun asyik belai2 ain..Badan cucunya dah susut...Habis kitorang kna bebel..Haru.....malam pun Ain cerewet sangat2...Asyik mintak susu badan jr..Jam 3 pagi baru mintak susu botol..Dia lapar kot sebab malam Ain x mau makan apa2..Cian Anak mummy..Cuma tu la..Sabar pun hampir hilang sebab sakit betul tummy mummy asyik tidur mengiring mnyusukan Ain..Seangkan adik baby dalam tummy ni mcm asyik mengeras jr...Arghhh..Sakit mccm cramp..Huhu...Terlepa jugak la marah tu skit dengan Ain,Tapi abi ingatkan mummy balik yang Ain x sehat,Abi soh mummy sabar..Maaf Abi,mummy janji x buat lagi,Untuk Ain,mummy mintak mmaaf jugak sebab termarah ain..Mummy sayang Ain sangat2.....

*picture2 lma...Sweet....





No comments:

Post a Comment