Ka-Ching

Tuesday, 3 April 2012

Hari Jadiku yang lalu...

Huurrmmm...

7 Mac bulan lepas (sma tarikh nikah abg aq) jugak,adalah hari jadi aq yang ke-23 tahun..Muda lagi..hehe..Tapi kureng bestnyew sebab xda wat apa22 sambutan cozbusy sngt2 uruskan perkahwinan abg aq..Tugas2 aq pada waktu itu sangat padat,antaranya pasang inai d jari abg aq,kemas2 rumah apa yg patut,melekatkan tag pada door gift abg aq,isi gula2 dalam door gift sampingan lagi,buat balut papan tanda arah rumah pengantin,sirih junjung n bnyk lagi la..Blum tambah lagi dengan arahan makcik2 rewang yang menyuruh sna sni tanpa berasa kasihan yang orang yang mereka arah2 tu pregnant..Haru..En.Mujahid pun dah bising2 sebab dia kasihan tengokk wife dia busy sngat2..Siap kna jaga anak lagi sebab husband kerja time tuw..Cian kan...

So,Bila tiba Birthday aq,aq pown hampir2 lupa..Tapi husband ada cakap mau bgi present yg bleh wat aq terduduk..hehehe..Apa la konon tuw..?So,lma gak la tunggu..Sampai time ;pay-day',husband pun bawak pegi booth maxis n offer aq untuk pasang broadband..Jadi xla boring bbila abg kena kerja n aq plak duduk rumah..Happy nyew..Lagi pun En.Mujahid ada dah dapat free lappy dari UMNO,so..Dia kata laptop tu pas kat aq jr la..kekeke...And kerana tu la aaq daah ada BLOG sendiri sekanrang ni..Thanks Abang..Sayang Happy angat2..Sekarang x perlu la just buat bodo jek dalam bilik nih..Ada gak la benda bley d buat.mmg teduduk la 24/7 ngadap lappy nih.hahaah...
*Aq pilih maxis broadband..Lajuuuu**

**gini la rupanya lappy mini aq..kekeke**








Abang aq yang kawen pulak share kek kawen dia dengan aq sempena hari jadi aq hari tu...Aq paham,dia bnyk habis $$$$ untuk majlis dia,so share jr a kek tu..Sedap jugak dia tuw..hehe..Gmbr xda,dia pakai handphone dia jr..huh...lupa maw mintak..Yang bestnya jugak,adik aq belikan shawl n belikan coklat..Dari KL dia bwk..D tawau x da coklat tu d jual..hehe.. sebenarnya aq x ingat brand coklat tu....Lama gak laa coklat tu bru habis..Dalam seminggu jugk..Sedap...
**pic dari MR.GOOGLE jr..ini bukan kek g sebenar,hehe*



Last but not least,aq bersyukur sangat sebab allah masih panjangkan usia aq untuk aq meneruskan hidup bersama orang2 tersayang..hehe..Alhamdulillah...Hopefully,tahun depan aq maih dapat menyambut hari jadi aq yang ke-24 tahun pulak...


Terima kasih husbandku kerana setiap tahun ada jr haadiah abg bgi pada sayang,bukan saja time bday,anniversary pun abg bgi gak hadiah untuk sayang..Thanks so much..Percayalah,sayang x akan membelakangi abang n akan setia menyayangi n mencintai abang sampai akhir hayat syg!!

Love...Your wife,Maszwin...

No comments:

Post a Comment