Ka-Ching

Sunday, 15 April 2012

Festival Kebudayaan Antarabangsa Tawau 11feb.2012


Story ni dah agak basi kot kan?Tapi time tu aq dating2 dengan En.mujahid..So,kiranya its a special day la for us..Time tu pla blum ada blog,so bila dah ada on9 diary ni,aq simpan la secebis kenangan husband n wifey together without our Ain ni..Hehe..Its so memorable to us..Lebih-lebih lagi kami bdua lepak dari pagi sampai lewat mlm..Sweet la kenangan ni buat aq n En.Husband..hehe

So,x mau cakap banyak,just tengok2 la gambar2 kitorang time festival kebudayaan tu....
ni gambar husband dengan pesilat Per.Komuniti Bugis Sabah(PKBS)

Yang ni aq..hehe..di rumah orang kadazan-dusun..Time ni preggy 4month..hihi

ni kitorang di pelamin suku kaum bugis..Di belakang tu baju BODO namanya...


yang ni jelas2 la etnik tidong...ehehe..gini rupanya pelamin dia..hoho
yang ni kanak2 dari suku kaum bajau...
ini suku kaum apa ya en.Husband..?hehe...syg lupa larh..besalah..urat2 smua  dalm keadaan stress..akibatnya,nyanyuk...kamurang ua jugak ni,yng sambut hari gawai tu...
yang comel ni dari suku kaum lindayuh....Cute kan..hehe..Dorang ni tanam padi bukit..jiran ku dulu pun orang lindayuh...mmg cantik2 bha dorang ni..
Perkahwinan dari suku kaum Toraja..Mesra..Diorang siap berdiri bila kitorang mau bergambar..hehe
Ini cara orang banjar dodoikan bayi dorang..punyalah..hehe..di sini ada jual soto banjar le..tapi aq x rasa pon...hehe
yang ni korang mesti tau kan etnik apa....Tapi bukan sarawak ka ni...?heheh
Yang ni x silap aq suku kaum timor la kowt...huhu..maaf ya kalau aq tersilap ka...hehe



Lastly...


Hehe..Sebenarnya bnyk lagi gmbr,tapi malz da mau upload..k...DONE!!

No comments:

Post a Comment