Ka-Ching

Monday, 2 April 2012

Done wif editing




Yeyyy...Akhirnya aq berpuas hati dengan design entry aq...berkat kesabaran dari hari pertama try wat blog ni,samapai la lewat mlm semalam (kan demam sudah...huhu..sampai en.Mujahid cakap rehat2 la be'blog tu,stress agaknya,tu yg demam).Almaklumla aq ni semenjak dah tawen,pasal techno2 ni aq dah x ambil tau lagi..Pastu xda pown sesiapa bley tujuk ajar untuk aq wat blog aq ni..Tu yang kna try n errow dolu..Tapi o.k la..ada gak rujuk2 dari blogger lain n copy paste picture2 n wall dari MR.GOOGLE yg sangat baik hati..Line "berokbang pon kejap o.k,kejap2 lmbt pla..Husband semalam just bgi moral support jr la...Thanks Abg..hehe..Kalau abg pun x support semalam dengan kata2 semangat tuw,mungkin blog ni jadi sejarah jer larh..haaha..Cuma ada lg sebenarnya aq maw + d blog ku nie..Tapi wallpaper dengan template pic dah puas hati la...

####K,n jr entry pasal blog aq yg dah siap edit..DONE####

No comments:

Post a Comment