Ka-Ching

Sunday, 1 April 2012

Demam Angry Bird...

HAishhhh....Apa kes ni...Macam mana angry bird yang sekadar game ni n xpun masuk tv bley jadi kegilaan anak-anak kecil arh??Hairan jugak sbabnya anak gugurl ku pun taw binatang  ni...Pantang tengok any toys,stickers n even baju angry birds...mesti dia jerit "aggy BUrd (sebutan c kicik)..Segan jugak mummy n abi taw bila ain tengok ada awex2 @ jejaka2 pakai bju angry bird,siap la..jerit n tunjuk lagi orang tu..aduuushhhh...Pening la mcm ni...orang tu pun ada yang respon sengih2 lg..cian c abi kalau ain tngah d angkat oleh abi,siap senyum2 *kamben awek2 pd abi...Haru...Jeles mummy taw ain..

Ada gak la belikn ain baju angry bird,beg n patung angry bird..nanti mummy beli pilllow n music toy pulak ya ain sayang..****pakai pulus en.ABI...hehe...

Yang lucunya,mother-in-law aq pun dah taw pasal angry bird ni..hehe...siap promo lg dengan murid2 sekolahnya....asal jual barang2 angry bird,hari tu mentua aq ambil stock,hari tu gak habis...Seronok budak2 sekolah tu bila mentua aq bukak runcit dia..eehehe...1 lg yang lawak,Father-in-law aq pun siap tnya lagi dengan kittorang,"apa tu angry bird?"..hehe..lucu plak sebab F-I-L aq ni agak serius orangnya,n hanya ambil kisah bab2 agama jer...Tapi gara-gara cucu sulung kesayangannya,dia pun kena peka pasal hal2 sekeliling yang x pentng mana nih..hehe

Perangai DEmAm AngRy BiRd Ain lagi sekali lg akan datang menyerang bila dia d bwk ke market2..Nampak jr belon2 plastik angry bird,dia akan duduk n x kan brganjak sampai la di belikan..Haishhh..Kadang2 terpaksa la abi dia angkat dia yang akan **melembutkn tulang2nya n menjerit2..hadduishhh,,Jangan la cm tu Ain..Kalau abi jr yang kna angkat ain x pa la jugak,ni mummy yan tengah sarat pun kdang2 kna jugak angkat bila tangan abi penuh dengan plastic bag.. Mana la tahan mau beli benda tu terus,! harga dia RM5,x sampai sehari dah bocor Ain gigit..Dah masuk 4 kot mummy beli..Smua x tahan lma...Kan mebazir tu syg..Smua berakhir d dustbin jr..Last beli anak patung,baru tahann lma..heheeh..x meletopp dah..giggitt lar sekuat mana pun Ain sayang,x pecah punya..ahhah..

**begini la rupa belon angry bird yang senang pecah tu....**.




No comments:

Post a Comment