Ka-Ching

Saturday, 31 March 2012

story2 for today....

Haruuu.....Sebenarnya time wat post yg ke-2 ni aq demam..ni virus y d sebar oleh Ainul la ni...Parahnya rasa..Dah la preggy,makan ubat pn xbley sebarang...telan jugak la tadi panadol soluble..Half jeek aq minum,takut effect my baby pla nanti...Husband pla x pulang2 lagi..Dari lepas subuh tadi kna bertolak ke balung untuk jadi juri pertandingan hafazan di Sekolah Agama Rakyat d sna..pastu sambung p tempat org kawen..Ain pla hari ni sangat2 cerewet..sebenarnya dia sengal tu,bangun pagi tadi abi dia dah xda..selalunya dia dapat morning kiss dari abinya setiap hari bangun pagi...tapi,pgi2 ni abi awal2 lagi tiada sudah..sabar la anakku...

Father in Law aq cakap ni pembawaan aq yang tengah preggy..Biasanya,kalau bebudak kecik mcm ain maw dapat adik,mmg ada masanya akan tersangat cerewet...Siap minta dukung jr terus...aishhh...sesekali bru dapat curi2 buat blog nih...dah la perut ni agak boyot dari preggy yg 1st dlu...hmmm...skang dah mau msuk 6 bulan..wah...nervousnya...x lma lgi kuar la bby ni...hurmmm...scan pn blum lgi...kalau di klinik kerajaan dorang just scan biiasa2  jr...x explain apa2 pla tu..sengal tul...Doctor just scroll jr alat dia tu,tapi kira syok sendiri jr...Nanti mummy  scan d klinik swasta yer syg..Xsbr mw taw gendermu nak...hehehe...Kalau ikutkan mmg  maw baby boy pulak..Ada la genk kalau abi  n kakak ain buli mummy..Dia orang dua tu rapat btul...mummy mau genk jugak...huhhu

Berbalik  kepada demam tdi...tekak aq sakit btul sudah ni...Haishh...Badan pun rasa sakit n sengal2...Imamku...Bila mau pulang nii...bawakkan mummy nasi ayam...*mengidam..Sangat teruk preggy ku kali ni...Sampai sekarang masih rasa mengidam..***Sebenarnya teringin@mintak puji jak tu..hahahaah...Tapi aq tau husband ku sayang aq..Nanti dia pulang mesti bawak nasik ayam madu kegemaranku...yeeeeeeaa!!!Tengok gambar nasik ayam  jak la dlu..hik..kasi puas hati...

#####YUMMY######
*Credit to Mr.Google

No comments:

Post a Comment